Amsterdam

AMSTERDAM

AMSTERDAM  AVIONOM

sa aerodromskim taksama

Od 263 €

 

Amsterdam je jedan od najpopularnijih evropskih destinacija za kratku posetu. Zahvaljujući druželjubivosti Amsterdamaca, tu je lako upoznati ljude – delom i zato što većina njih govori po nekoliko jezika. Od najranijih dana, Amsterdam je bio čudesan trgovački centar koji je pozdravio druge kulture sa otvorenim rukama. Saznajte više o ovom prelepom gradiću na kanalu, uključujući bogatu istoriju i razvoj svog tolerantnog društva. Staro jezgro grada jedno je od najvećih u Evropi, a izgrađeno u 17. veku. Oblik je definisan kružnim vodenim kanalima. U gradu se nalazi više poznatih muzeja. Između ostalih: Rijksmuzeum, Muzej Van Goga, Rembrantov muzej i drugi.

 

Program putovanja:

1. dan / BEOGRAD – AMSTERDAM/

Direktan let do Amsterdama. Individualni transfer od aerodoroma do Amsterdama i hotela. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja.. Noćenje.

2.-4. dan / AMSTERDAM /

Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.

5. dan / AMSTERDAM – BEOGRAD /

Doručak. Napuštanje hotela u jutarnjim časovima. Individualni transfer do aerodroma. Let do Beograda.

KRAJ PROGRAMA

 DECEMBAR 2017 – APRIL 2018

Hostel/ Hotel Usluga Tip sobe Cena po osobi
Amstel Botel Hotel 3* BB 1/2 273 €
Hampshire Hotel – Beethoven 3* RO

BB

1/2 307 €

333 €

Amsterdam Tropen Hotel 3* RO

BB

1/2 333 € 

355 €

Hotel Atlanta 2* RO 1/2 315 €
Best Western Zaan Inn Hotel 3* BB 1/2 315 €
Westcord City Centre Hotel Amsterdam 3* BB 1/2 438 €

SMEŠTAJ

  1. Amstel Botel Hotel 3*  http://www.botel.nl/
  2. HampshireHotel–Beethoven https://www.hampshire-hotels.com/en/hampshire-hotel-beethoven-amsterdam
  3. Amsterdam Tropen Hotel http://www.amsterdamtropenhotel.com/en
  4. Hotel Atlanta 2*   http://www.atlantahotelamsterdam.nl/   
  5. Best Western Zaan Inn HoteL 3*     https://www.bestwestern.co.uk/hotels/best-western-zaan-inn-92731  
  6. Westcord City Centre Hotel Amsterdam 3*   https://westcordhotels.com/hotel/city-centre-hotel-amsterdam/                 

Hoteli imaju recepciju i restoran za doručak. Sobe su dvokrevetne sa kupatilom, standardno opremljene. Putnici mogu izabrati I druge hotele iz ponude, prema lokaciji ili kategorizaciji, koji nisu navedeni u tabeli. Cene se ne odnose za termine državnih praznika, Nove godne ili kongresa.

U cenu uključeno:  avio karta kalkulisana po minimalnoj  ceni, hotel 2*- 4* u Amstedamu na bazi 3 noćenja ili 3 noćenja  sa doručkom,

U cenu nije uključeno:

Transfer ( privatan povratan transfer po osobi 35 eur, za 2-3 osobe)  , fakultativni izleti po želji putnika, putno osiguranje, sve što nije navedeno “u cenu uključeno

Načini plaćanja: u dinarima, po dnevnom kursu poslovne banke, a prema uslovima plaćanja avio karte I hotela, prilikom rezervacije ili odloženo do određenog roka.

Fakultativni izleti: Van Gog Muzej karta 20 eur, Rijksmuzeum 20 eur, Heineken experience ticket 20 eur, Krstarenje 1,5 sat 20 eur, Krstarenje kanalom 1 sat 15 eur, karta za 1-7 dana gradskog prevoza od 9 eur , Mocco Muzej 15 eur, istorijski Amsterdam 3 sata biciklistička tura 25 eur, I mnoge druge.

VAŽNE NAPOMENE ZA PUTOVANJE

Putovanje je individualno i broj putnika nije uslov za realizaciju programa. Termin i dužina boravka dati u ponudi su predlozi i mogu se modifikovati prema željama, potrebama i mogućnostima putnika U ponudi agencije su hoteli svih kategorija i na različitim lokacijama, te se na zahtev putnika može proširiti lista predloženih hotela, što može uticati na cenu.  Avio karte se nalaze u slobodnoj prodaji, nije izvršena ni jedna rezervacija te je predlog putovanja pravljen prema trenutnoj raspoloživosti. U trenutku rezervacije može doći do modifikacije cene u skladu sa trenutnom raspoloživošću klasa na letu. Popusti i doplate za decu do 12 godina ili dodatne odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi se rade na upit. Postoji mogućnost smeštaja u jednokrevetnim ili trokrevetnim sobama uz blagovremeni upit.

Agencija Discovery Holidays preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje informišu o opštim viznim uslovima zemlje koja se posećuje kod nadležnog organa MUP-a, I da pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.

Agencija Discovery Holidays preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.

Organizator: DISCOVERY HOLIDAYS licenca OTP 15/2014 

Za kompletnu ponudu Vas pozivamo da kontaktirate agenciju na broj telefona: +381 (0)11 409 54 56
ili email adresu: 
office@discoveryholidays.rs

AMSTERDAM  AVIONOM

Comments are closed.