Bad Kleinkirchheim

Bad Klajnkirhajm (Bad Kleinkirchheim) Jedno među 15 najposećenijih skijališta u Austriji. Svi hoteli i apartmani su smešteni u neposrednoj blizini ski liftova i centra. Uživajte u kupanju na otvorenom bazenu u dve termalne banje dok pada sneg.

Informacije:

Bad Klajnkirhajm (Bad Kleinkirchheim) 1100-2055 m
Putni pravac: Beograd – Zagreb – Ljubljana – tunel Karavanke – Villach – Treffen – Radenthein – Bad Kleinkirchheim
Udaljenost: cca 640 km

Regija Koruška (Kärtnen)

Sunčana strana Alpa i najjužnija regija Austrije, sa jedinstvenom kombinacijom jezera i planina. Karakterišu je savršeno pripremljene ski staze, mnogo sunca i tradicionalna gostoljubivost domaćina. Zimi je planina prekrivena debelim snežnim prekrivačem, a jezera su zaleđena. Za ovu oblast bi se moglo reći da priređuje čitav splet događaja na snegu. Mogu se videti cross-country skijanje koje je veoma popularno, zimska pešačenja po raščišćenim stazama ili kroz sneg, golf na ledu, klizanje, curling i mnogi drugi sportovi. Od početka decembra Koruška postaje veoma posećena zimska destinacija gde skijaši, borderi, eksperti i oni koji bi tek da se oprobaju imaju pred sobom odličan i pouzdan sneg i savršeno doterane staze.

Bad Klajnkirhajm – St. Osvald

Skijalište koje se prostire na obroncima planina Nockberge, u okrugu Spittal, jedno je među 15 najposećenijih u Austriji. Skijašima su na raspolaganju preko 103 km uređenih staza među kojima je i najduža staza u Koruškoj, Klammer (4.2 km). Bad Klajnkirhajm je popularan i atraktivan turistički centar, poznat po takmičenjima za FIS svetski kup i posebno pogodan za miran porodični odmor.

Takođe, ovde možete uživati i u obilju wellness tretmana u termalnim banjama „St. Kathrein“ i „Römerbad“ (u sklopu kupališta Römerbad usred samog skijališta nalazi se otvoreni bazen sa termalnom vodom). Mesto je prepuno prodavnica, butika, restorana, a pored skijanja, ima i bogatu ponudu za sankanje, snoubording i klizanje. Ukoliko od vašeg zimskog odmora tražite nešto više od samog skijanja, Bad Klajnkirhajm je idealno odredište i za vas.

www.badkleinkirchheim.at

Program boravka / putovanja i cenovnik broj 2 od 21.10.2013.

CENOVNIK NA UPIT

Austrija je svetski poznata skijaška destinacija koja podrazumeva dobro uređene ski staze odličnu ponudu hotela i apartmana, vrhunske škole skijanja, wellness sadržaje, termalne banje, bogat après ski program i kompletnu organizaciju koja je u Austriji uvek na visokom nivou. Sva skijališta su podeljene u četiri regije: Koruška (Bad Klajnkirhajm, Kačberg); Štajerska (Šladming, Krajšberg); Salcburg (Bad Gastajn/Bad Hofgastajn, Flahau, Cel am Ze/Kaprun) i regija Tirol sa ski centrima Kicbil (severni Tirol) i Matrei (istočni Tirol).

PROGRAM PUTOVANJA – sopstvenim prevozom:

1. dan – BEOGRAD – IZABRANO SKIJALIŠTE U AUSTRIJI – Dolazak u hotel / apartman, smeštaj posle 15.00 h po lokalnom vremenu.
2. dan – poslednji dan – Boravak u hotelu / apartmanu na bazi izabrane usluge.
Poslednji dan IZABRANO SKIJALIŠTE U AUSTRIJI – BEOGRAD – Napuštanje hotela / apartmana najkasnije do 10.00 h po lokalnom vremenu.
U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO: Smeštaj u izabranom hotelu / apartmanu na bazi navedene usluge za 7 nodi / 8 dana.
U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO: ski pass (kupuje se isključivo na licu mesta), osim u hotelu Cube – Nasfeld gde je obavezan ski paket: smeštaj + ski pass; međunarodno putno zdravstveno osiguranje; boravišna taksa po lokalnom cenovniku (osim gde je drugačije navedeno) – cene lokalnih taksi su podložne promeni; pojedine usluge i doplate navedene u tabeli; doplata za jednokrevetnu sobu; doplate za Svečanu Božidnu i Novogodišnju večeru; individualni troškovi putnika.
VAŽNE NAPOMENE ZA BORAVAK / PUTOVANJE AUSTRIJA – INDIVIDUALNI CENOVNIK ZIMA 2013/2014
• Cenovnik br.2 “Austrija zima 2013/2014” je individualni cenovnik.
• Cenovnik je sastavni deo kataloga Ski & Board 2013.
• Svi važeći popusti su već uključeni u cenovnik. Za ostvarivanje važećih popusta iz cenovnika dovoljna je uplata akontacije u iznosu od 40% ukupne cene aranžmana.
• Cenovnik je rađen prema lokalnoj kategorizaciji i klasifikaciji hotela/apartmana zemlje odredišta.
• Sopstveni prevoz – smene su uglavnom subotom ili nedeljom, cene su za 7 nodi ili dnevne, minimum boravak od 7 nodi/8 dana (za kradi ili duži broj nodi, ili prelom smene, u zavisnosti od politike hotela i raspoloživosti soba-na upit.
• Postoji mogućnost MINIBUS PREVOZA sa kudne adrese iz Beograda do hotela na destinaciji.
• U svim hotelima ishrana je na bazi polupansiona-doručak i večera (doručak: samoposluživanje-izbor više jela); (večera: meni-klasičan način usluživanja-izbor više jela), osim u hotelima Resch i Aqi doručak je na principu samoposluživanja-izbor više jela, u hotelima Falkensteiner Sonnenalpe i Cristallo, pun pansion (doručak i ručak: samoposluživanje-izbor više jela; večera: meni-klasičan način usluživanja-izbor više jela ili samoposluživanje-izbor više jela) i hotelu Falkensteiner Club Funimation na principu all inclusive light usluge (doručak i večera: samoposluživanje-izbor više jela) i hotelu Cube polupansion (doručak i večera: samoposluživanje-izbor više jela).
• Svi hoteli i apartmani su na upit! Potvrda izabranog hotela se čeka po pravilu 48 h od uplate akontacije (u sezoni je moguće i duže, ne računajući vikend – subota / nedelja).

Važne napomene za apartmane: osim gde je drugačije navedeno, obavezna je doplata na licu mesta (isključivo gotovinom) boravišne takse, finalnog čišćenja, depozita (obavezan depozit za najam studija / apartmana se vraća na licu mesta prilikom razduživanja apartmana, ukoliko je studio / apartman vraćen neoštećen.
• U svim sobama/apartmanima je zabranjeno pušenje.


Agencija DISCOVERY HOLIDAYS nastupa u svojstvu SUBAGENTA.

Za kompletnu ponudu Vas pozivamo da kontaktirate agenciju na broj telefona: +381 (0)11 337 43 01
ili email adresu: office@discoveryholidays.rs

Comments are closed.