BARSELONA

BARSELONA_avio

4 noćenja – 5 DANA AVIONOM sa aerodromskim taksama

Katalonski grad sa obala Sredozemnog mora, najkosmopolitskiji je grad Španije i jedna od najzauzetijih luka Mediterana. Ona je zaista procvetala u poslednjih nekoliko desetina godina i postala nezaobilazna destinacija na kojoj se sreću ljubitelji pomalo čudnih, jedinstvenih građevina sa neponovljivim pečatom katalonskog mentaliteta i avanturisti željni modernih tehnoloških dostignuća.  Barselona je jedan od onih gradova “za svačiji ukus” u najpozitivnijem smislu, pa ćete retko sresti nekog ko se iz nje vratio nezadovoljan. Ujedno je i turistički najposećeniji grad u zemlji. Ulični svirači i akrobate, jedno od najboljih mesta  za tapas u Španiji, fenomenalne šarene pijace, divan Zoo vrt i još zanimljiviji Akvarijjum, čudesni muzeji, srednjovekovno gradsko jezgro i interesantne, artistički inventivne zgrade iz perioda ne tako davnog umetničkog pravca modernizma, koje se božanstveno uklapaju u čitavu sliku grada…

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan  / BEOGRAD – BARSELONA /

Poletanje iz Beograda. Direktan let do  Barselone  željenom avio kompanijom. Sletanje na aerodom, individualan  transfer do hotela. Noćenje.

2-4. dan  / BARSELONA /

Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje

5.dan  /BARSELONA – BEOGRAD /

Napuštanje hotela u ranim jutarnjim časovima.  Transfer  po želji do aerodroma. Direktan let do Beograda.

KRAJ PROGRAMA

FEBRUAR 2018 – MAJ 2018

Hotel Tip sobe Cena po osobi
Paseo de Gracia 1* RO 1/2 od 300 €
Lolita B&B BB 1/2 od 317 €
Barcelona City hotel 3* RO 1/2 od 330 €
Sansi Diputacio Hotel 4* RO 1/2 od 345 €

* RO samo noćenje, BB noćenje sa doručkom

 

SMEŠTAJ

 

 

             

Hoteli imaju recepciju i restoran. Sobe su dvokrevetne sa kupatilom, standardno opremljene. Putnici mogu izabrati I druge hotele iz ponude, prema lokaciji ili kategorizaciji, koji nisu navedeni u tabeli. Cene se ne odnose za termine državnih praznika, Nove godne ili kongresa.

U cenu uključeno:  avio karta Beograd Barselona kalkulisana po minimalnoj ceni od 160 eur sa taksama sa Vueling avio kompanijom, hoteli 1*- 4* u Barseloni na bazi 4 noćenja/ noćenja sa doručkom zavisno od izabranog hotela I usluge

U cenu nije uključeno: transfer ( privatan povratan transfer po osobi 40 eur, za 2-3 osobe), fakultativni izleti po želji putnika, putno osiguranje, sve što nije navedeno “u cenu uključeno

Načini plaćanja: u dinarima, po dnevnom kursu poslovne banke, a prema uslovima plaćanja avio karte I hotela, prilikom rezervacije ili odloženo do određenog roka.

Fakultativni izleti: Barselona city pass propusnica, hop-on hop-off ture na 1-2-3-5 dana, panoramska vazdušna vožnja kablovskim kolima, ulaznice za katedralu Sagrada familija sa vodičem, ulaznica za park Guel, ulaznica za akvarijum Barselone, Gaudi izlet, krstarenje brodom,poseta stadionu Camp Nou, Los Tarantos flamenko šou, jutarnje letenje balonom, vožnja helikopterom I drugi dnevni I poludnevni izleti.

VAŽNE NAPOMENE ZA PUTOVANJE

Putovanje je individualno i broj putnika nije uslov za realizaciju programa. Termin i dužina boravka dati u ponudi su predlozi i mogu se modifikovati prema željama, potrebama i mogućnostima putnika U ponudi agencije su hoteli svih kategorija i na različitim lokacijama, te se na zahtev putnika može proširiti lista predloženih hotela, što može uticati na cenu.  Avio karte se nalaze u slobodnoj prodaji, nije izvršena ni jedna rezervacija te je predlog putovanja pravljen prema trenutnoj raspoloživosti. U trenutku rezervacije može doći do modifikacije cene u skladu sa trenutnom raspoloživošću klasa na letu. Popusti i doplate za decu do 12 godina ili dodatne odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi se rade na upit. Postoji mogućnost smeštaja u jednokrevetnim ili trokrevetnim sobama uz blagovremeni upit.

Agencija Discovery Holidays preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje informišu o opštim viznim uslovima zemlje koja se posećuje kod nadležnog organa MUP-a, i da pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.

Agencija Discovery Holidays preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.

Organizator: DISCOVERY HOLIDAYS licenca OTP 15/2014 

Za kompletnu ponudu Vas pozivamo da kontaktirate agenciju na telefon: +381 (0)11 409 54 56
ili email adresu: office@discoveryholidays.rs

Comments are closed.