BERLIN

BERLIN

AVIONOM

16.02 – 19.02  340€ (Sretenje) 3 noćenja

13.04 – 16.04  330€ (Uskršnji praznici) 3 noćenja

30.04 – 04.05  380€ (Prvomajski praznici) 4 noćenja

(U cenu uključeni avio karta, transfer do aerodrome u Nišu, hotel 3* sa doručkom u centru Berlina)

 

UKRATKO O PUTOVANJU:

Berlin je jedan od retkih evropskih gradova koji je tokom istorije doživeo uspon do samih zvezda ali i potpuno uništenje… Nekoliko puta. Grad prepun istorije, preokreta, slave i poniženja, razdvajanja i pomirenja.

Danas je Berlin grad istorije ali i moderne arhitekrute, smatra se centrom evropskog dizajna i vrhunske moderne arhitekture. Njegova moderna arhitektura je spoj nemačke praktičnosti, jednostavnosti i umeća spajanja starog i novog. Poslednjih stotinak i više godine Berlin je doživeo ono što nijedna evropska metropola u moderno vreme nije (sem možda Beograda).  Tokom 19. veka Berlin je imao oko 500 000 stanovnika, početkom 20. veka, tačnije 20tih godina prošlog veka imao je već negde oko 4 miliona stanovnika!!! Danas Berlin ima oko 3,4 miliona stanovnika i sedmi je grad po veličini u Evropskoj uniji. Grad leži na reci Spre, u branderbučkoj regiji, koja je kao i on, prebogata prirodom.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

  1. dan  –  / BEOGRAD – NIŠ – BERLIN /

Transfer sa kućne adrese mini busom do aerodroma u Nišu u trajanju od oko 2.5h. Dolazak na aerodrom. Direktan let do  Berlina low cost kompanijom Ryanair. Individualni transfer do hotela. Noćenje.

  1. dan – 3. (4.) dan / BERLIN/

Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.

  1. (5.) dan / BERLIN – NIŠ – BEOGRAD/

Napuštanje hotela u ranim jutarnjim časovima . Individualni transfer  do aerodroma u Berlinu. Direktan let  do Niša low cost kompanijom Ryanair. Transfer od aerodroma u Nišu do kućne adrese u Beogradu.

KRAJ PROGRAMA

SMEŠTAJ

Smeštaj u hotelu kategorije tri ili dve zvezdice koji se nalazi u centru Berlina.

Hoteli imaju recepciju i restoran za doručak. Sobe su dvokrevetne sa kupatilom, standardno opremljene. Organizator zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste kategorije.

VAŽNE NAPOMENE ZA PUTOVANJE

Putovanje je individualno i broj putnika nije uslov za realizaciju programa

Postoji mogućnost smeštaja u jednokrevetnim ili trokrevetnim sobama uz blagovremeni upit.

Agencija Discovery Holidays preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.

Organizator: DISCOVERY HOLIDAYS licenca OTP 15/2014 

Za kompletnu ponudu Vas pozivamo da kontaktirate agenciju na broj telefona: +381(0)114095456
ili email adresu: office@discoveryholidays.rs

 

Comments are closed.