Tajland

Zemlja osmeha

BANGKOK – PUKET 

24.01-05.02.2016.

(13 dana / 11 noćenja,  4 noći Bangkok – 7 noći Phuket )

 Upijajte lepote prelepih plaža na spektakularnim ostrvima, otkrijte skrivene planinske predele i guste džungle. Obiđite veličanstvene hramove, uživajte u ukusima nadaleko poznate kuhinje, opustite se uz nezaobilazne tajlandske masaže

1. dan (24.01.2016.) BEOGRAD – ABU DABI – BANGKOK

Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” u 10:15. Poletanje za Abu Dabi letom (EY072) u 12:15. Tokom leta ručak i večera se služe u avionu. Sletanje u Abu Dabi u 20:30. Nastavak putovanja za Bangkok u 23:30 letom (EY406). Tokom leta služi se večera.

2. dan (25.01.2016.) BANGKOK

Sletanje na aerodrom Suvarnbumi u Bangkoku u 06:50 po lokalnom vremenu. Organizovani transfer do hotela Ramada D’Ma Hotel **** u centru grada na Pratunamu. Po završenom čekiranju odlazak na panoramsko razgledanje centra grada. Pijace Pratunam, poseta Bajoke Skaj Taueru (Bayoke Sky Tower) – najviša zgrada Bangkoka i poseta muzeju… Povratak u hotel. U večernjim časovima fakultativni odlazak u najveći restoran u Bangkoku Fiš Market (Fish Market). Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan (26.01.2016.) BANGKOK

Doručak. U 08:30 planiran poludnevni obilazak grada. Vat Trimir (Wat Trimir) hram u kome se nalazi čuveni Zlatni Buda, obilazak kineske četvrti, najveće pijace cveća Pat Klong Talad, zatim nastavak obilaska Ležećeg Bude u najstarijem i najvećem Vat Po (Wat Pho) hramu i na kraju poseta Kraljevskoj palati i Smaragdnom Budi, kao i najčuvenijoj i najvećoj prodavnici dragog kamenja na Tajlandu Gems Galery International, povratak u hotel. Slobodno popodne za šoping. Noćenje.

4. dan (27.01.2016.) BANGKOK

Doručak. Slobodno vreme za bolje upoznavanje Bangkoka ili celodnevni fakultativni obilazak Kančanaburija (Kanchanaburi) i Most na reci Kvaj (Kwai). Povratak u hotel. Noćenje.

5. dan (28.01.2016.) BANGKOK

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativna poludnevna poseta ploveće pijace u provinciji Damnoen Saduak. Povratak u hotel. U večernjim satima odlazak tuk-tukovima do nadaleko čuvene noćne pijace Pat Pong Razgledanje pijace, šoping i cenkanje sa prodavcima. Zabava u barovima. Po želji odlazak na Bangkok noćni i čuveni Ping-Pong šou program. Povratak u hotel. Noćenje.

6. dan (29.01.2016.) BANGKOK – PUKET

Doručak. Organizovan transfer do aerodroma. Poletanje za Puket letom (PG275) u 10:00. Po sletanju organizovani transfer do hotela Seaview Patong Hotel ****. Smeštaj u hotel. Noćenje.

7 – 13. Dan (30.01 – 05.02.2016.) PUKET

Dani predviđeni za odmaranje i mnogobrojne lokalne fakultativne izlete.

13. dan (05.02.2016.) PUKET – ABU DABI – BEOGRAD

Doručak u hotelu. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Poletanje aviona za Abu Dabi letom (EY431) u 20:25. Sletanje u Abu Dabi u 00:25. Nastavak putovanja za Beograd u 02:15 letom (EY071). Sletanje u Beograd u 05.20. Kraj programa.

Cena aranžmana:  1399  Eur

 

Cena aranžmana uključuje:

 • Avionsku karta na relaciji Beograd / Bangkok / Puket / Beograd
 • Sve transfere pomenute u programu
 • Smeštaj u trajanju od 4 noćenja sa doručkom u hotelu Ramada D’Ma Hotel sa 4* u Bangkoku (lokalna kategorizacija) u dvokrevetnim sobama tipa ‘Superior Room’ – doručak tipa švedskog stola
 • Poludnevno razgledanje Pratunama, pešačka tura, obilazak Bajoke Skaj Tauera
 • Poludnevno razgledanje Bangkoka, City Temple Tour, obilazak Games Galery International
 • Smeštaj u trajanju od 7 noćenja sa doručkom u hotelu Seaview Patong Hotel sa 4* (lokalna kategorizacija) na Puketu u dvokrevetnim sobama tipa  ‘Deluxe Room’ doručak tipa švedskog stola
 • Lokalni vodič na engleskom jeziku, pratilac grupe na srpskom jeziku
 • Troškove organizacije i realizacije putovanja

 

Cena aranžmana ne uključuje:

 • Troškovi tajlandske vize ( 65 Eur )
 • Aerodromske takse ( 240 Eur, podložne promeni )
 • Putno zdravstveno osiguranje
 • Fakultativne izlete
 • Odlazak u restoran Fish Market
 • Odlazak na Bangkok noćni i šou program Ping-Pong
 • Lični i troškovi na poseban zahtev, telefon, mini bar… ostali troškovi nenavedeni u programu
 • Napojnice

 

Hoteli:

Ramada D’Ma Hotel  4*,  Bangkok www.ramada-bkk.com

Hotel se nalazi u poslovnom delu Bangkoka. Dobra lokacija omogućava lak pristup svim delovima grada. U neposrednoj blizini se nalaze poznati tržni centri i noćni barovi. Od hotelskih sadržaja na raspolaganju su: otvoreni bazen, fitnes centar, sauna, restoran internacionalne kuhinje, besplatan Wi Fi u lobiju. Hotel ima 286 soba. Superior sobe su veličine 32 kvadratna metra i sadrže: kupatilo, fen za kosu, klimu, TV, mini bar, telefon. Prijavljivanje u hotel se obavlja od 15h.

Usluga noćenje doručak (švedski sto).

 

Seaview Patong Hotel 4*,  Puket www.seaviewphuket.com

Hotel je smešten u mirnom delu Patonga na samoj plaži. Sve sobe su okrenute ka moru i Patong zalivu. U neposrednoj blizini se nalazi centar svih zbivanja u mestu Patong.

Hotel ima 141 sobu, sve su kloimatizovane i sadrže kupatilo tuš kabinu, telefon, fen za kosu, frižider, TV, sef, besplatan bežični internet. Prijavljivanje u hotel se obavlja od 15h.

Usluga: noćenje doručak (švedski sto).

 

FAKULTATIVNI IZLETI BANGKOK:

Kanchanaburi & Most na reci Kwai Cena: 65€ Ploveća pijaca u provinciji Damnoen Saduak Cena:43€

 

Način plaćanja:

– akontacija 40%, ostatak 20 dana pred put

– platnim karticama (MASTER CARD, MAESTRO, VISA, DINA CARD)

– čekovima na jednake mesečne rate do 01.12.2015. godine

Uplate su u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Societe Generale banke na dan uplate.

 

VIZA: Organizator posreduje u pribavljanju viza za državljane Srbije.  Za vizu je potrebno priložiti: jednu fotografiju ne starija od 6 meseci na beloj pozadini veličine kao za pasoš, pasoš koji važi 6 meseci računajući datum povtratka sa putovanja. Procedura izdavanja vize traje od 2-4 dana u zavisnosti od radnih i neradnih dana ambasade.

Napomena:  Agencija može posredovati u izdavanju vize i građanima nekadašnjih jugoslovenskih republika.

Organizator ne snosi odgovornost niti garantuje dobijanje vize, niti dobijanje vize u roku. Takodje nije odgovoran ako pogranične vlasti ili imigracione službe ne odobre ulazak u zemlju.

 

Minimum za realizaciju programa kao i fakultativnih obilazaka je 12 putnika.

 

Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena u slučaju promena na deviznom tržištu.

Sastavni deo ovog cenovnika su i detaljni opisi smeštaja i destinacija iz programa putovanja.

Organizator ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu zbog objektivnih okolnosti i ima pravo otkaza putovanja zbog nedovoljnog broja putnika 3 dana pred put.

 

TeoxeniaTravel  je osigurala svoje poslovanje kod MILENIJUM  OSIGURANJA, Polisa osiguranja od insolventnosti turističkih agencija BR.225953  i  Polisa osiguranja od profesionalne odgovornosti turističkih agencija radi naknade štete nanete putniku BR.225952, koje važe do 06.04.2016.

 

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije TEOXENIA TRAVEL, licenca OTP 46, od 01.02.2010. Cenovnik br. 1, od 12.05.2015.

 

KRALJEVINA TAJLAND je država u Jugoistočnoj Aziji. Tropska zemlja puna prirodnih lepota, bogata kulturno-istorijskim nasleđem. Prepoznatljiva po uzvrsnoj kuhinji, toplom moru i ljubaznom stanovništvu.

BANGKOK je glavni grad Kraljevine Tajland. Drugi naziv za ovej grad je “Grad Anđela” sa predivnim kompleksom hramova. Leži na istočnoj obali reke Čao Praja (Chao Praya). Sa više od 8 000 000 stanovnika predstavlja najveću urabnu sredinu, ne samo Tajlanda več i glavnu turističku silu Jugoistočne Azije.

PUKET Ovo ostrvo je najveće ostrvo Južnog Tajland. Puket ima veoma zanimljivu istoriju budući da se nalazi na važnom trgovačkom putu između Kine I Indije. Zapadna obala Puketa bogata je dugim peščanim plažama koje u kombinaciji sa tropskom klimom čini ovo ostvo metom mnogobrojnih turista iz svih delova Sveta.

Comments are closed.