Morahalom

Morahalom je mali grad u Mađarskoj koji se dinamično razvija, nalazi se na 20 km od granice sa Srbijom i ima oko 5700 stanovnika. Banja Eržebet u Morahalomu sa svojih 13 bazena, sa lečilištem i wellness uslugama, infra i finskom saunom, i povoljnim cenama cele godine očekuje svoje goste. Voda koja stiže sa dubine od 660 metara topla je 39.5 stepeni Celzijusovih, sadrži alkali hloride i jod i služi za  lečenje oboljenja kičme, reume mišića i lečenje ginekoloških problema. Ukupna površina bazena dostiže 2200 m2. Lekoviti bazeni pune se isključivo lekovitom vodom bez dodavanja hemikalija. Bazene čine privlačnim ugrađene  hidromasaže za ramena i leđa, a pored toga tuš i vodopadi sa raznim elementima. Banja pruža mogućnost zabave, uživanja i dobrog provoda za sve uzraste, a za dobru hranu brine čarda koja se nalazi u sastavu banjskog kompleksa.

Segedin najsunčaniji grad Mađarske, nalazi se svega 18 km od banje Morahalom. Sa svojim novootvorenim tržnim centrom ARKAD (H&M, C&A, ZARA, TOM TILOR, LEVI’S, MARKS & SPENCER…) predstavlja veoma privlačnu destinaciju za one koji žele dobar šoping, po veoma povoljnim cenama.

MORAHALOM
Pansion Termal 3*
2013/2014

[ultimatetables 1 /]

Aranžman obuhvata:

· Doručak od 7h do 10h u Varga Čardi;
· Neograničeno korišćenje bazena i saune;
· Wireless internet;
· Zatvoreni parking;
· Bademantili na recepciji hotela.

Popusti za decu:

· Do 1 godine gratis;
· Od 1 godine do 12 godina 30% popusta samo na dodatnom ležaju ili u porodičnoj sobi.

Cena aranžmana ne obuhvata:

· Individualne lične troškove;
· Turističku taksu (plaća se na recepciji hotela), iznad 18 godina 1.5 € dnevno po osobi.

Napomena:

Doplata za skraćeni boravak (po rezervaciji): 1 noćenje 1500 dinara, 2 noćenja 1200 dinara, 3-4 noćenja 1000 dinara, preko 5 noćenja nema doplate!

**Rezervacije se vrše na zahtev klijenta (željeni termin i željeni broj dana), te u vezi sa tim ne postoji program putovanja u skladu sa Zakonom o turizmu čl.56. Rezervacija nije automatski i čvrsta rezervacija dok ne stigne pozitivan ili negativan odgovor na upit. Procedura podrazumeva akontacionu uplatu kao po uslovima plaćanja, pre postavljanja upita. Odgovor na upit se čeka maksimalno 48h. Ukoliko dobijemo potvrdan odgovor rezervacija je automatski fiksna i podleže Uslovima putovanja. Ukoliko dobijemo negativan odgovor, i ukoliko ne želite alternativu vraća Vam se uplaćen novac u celosti**

Uslovi i način plaćanja: Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate; · Prijava i rezervacija podrazumeva uplatu od 100 % od aranžmana; · Plaćanje je moguće gotovinski, platnim karticama: Visa, Master, Dina, American Express i Maestro.


Agencija DISCOVERY HOLIDAYS nastupa u svojstvu SUBAGENTA.

Za kompletnu ponudu Vas pozivamo da kontaktirate agenciju na broj telefona: +381 (0)11 337 43 01
ili email adresu: office@discoveryholidays.rs

Comments are closed.