PARIZ I DIZNILEND – NOVA GODINA – AVIO

paris_at_night

Pariz – Poznat kao “grad svetlosti”, jedan je od najpoznatijih turističkih centara Evrope, ali i u svetu. Grad ljubavi i romantike, grad umetnika, burnog noćnog života, visoke mode i izuzetne kuhinje nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Popnite se na vrh Ajfelove kule ili zvonik katedrale Notre Dame de Paris odakle je provirivao Kvazimodo; prošetajte najpoznatijom avenijom Evrope – Jelisejskim poljima i obližnjim ulicama koje odišu luksuzom i otmenošću; provozajte se brodićem po Seni i mahnite Kipu slobode; ili se pak nasmešite Mona Lisi u muzeju Luvr, nezaobilaznoj  atrakciji za milione posetilaca iz celog sveta. Versaj, veličanstveni dvorac Luja XIV, čuven po svojoj lepoti I događajima koji su se tu odigrali I njenu Galeriju ogledala nikako ne propustite. I da, pokušajte da se ne izgubite šetajući takozvanim “zelenim tepihom” dvorskog parka,  razgledajući sve fontane I skulpture napravljene u slavu i veličanje Lujeve vladavine.

PROGRAM BROJ  1  :  5 dana   polazak  29.12.2014.

PROGRAM PUTOVANJA:
1.dan  29.12.2014. ponedeljak BEOGRAD – PARIZ 
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera br.710 dva sata pre poletanja aviona u 04:40h. Čekiranje za let. Polazak aviona za Pariz u 06:40h (JU 310). Dolazak u Pariz u 09:20h. Po dolasku, odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom: Jelisejska Polja, Trijumfalna Kapija, Ajfelov Toranj, Trg Trokadero, ostrvo Site sa katedralom Notr-Dam, Opera… Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

2.dan  30.12.2014. utorak PARIZ – KRSTARENJE SENOM 
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U poslepodnevnim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta –romantična vožnja brodom po Seni. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

3.dan  31.12.2014.  sreda PARIZ – VERSAJ – PARIZ
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost poludnevnog fakultativnog izleta u Versaj, veličanstveni dvorac Luja XIV. Individualni odlazak na doček Nove 2015. godine. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

4.dan 01.01.2015. četvrtak PARIZ – DIZNILEND – PARIZ
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do čuvenog zabavnog parkaDiznilend – nezaboravni provod u zemlji mašte i crtanog filma. Noćenje.

5.dan 02.01.2015. petak  PARIZ – LUVR – BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme do transfera ili mogućnost poludnevnog fakultativnog izleta u Luvr – jedan od najpoznatijih muzeja na svetu. Transfer na aerodrom; polazak aviona za Beograd u 20:35h (JU 315). Dolazak u Beograd u 22:55h. Kraj usluga.

PROGRAM BROJ  2 :  5 dana   polazak  30.12.2014.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan  30.12.2014. utorak BEOGRAD – PARIZ – KRSTARENJE SENOM
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera br.710 dva sata pre poletanja aviona u 04:40h. Čekiranje za let. Polazak aviona za Pariz u 06:40h (JU 310). Dolazak u Pariz u 09:20h. Po dolasku, odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom: Jelisejska Polja, Trijumfalna Kapija, Ajfelov Toranj, Trg Trokadero, ostrvo Site sa katedralom Notr-Dam, Opera… Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. U poslepodnevnim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – romantična vožnja brodom po Seni. Individualni povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

2.dan  31.12.2014. sreda PARIZ – VERSAJ – PARIZ
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost poludnevnog fakultativnog izleta u Versaj, veličanstveni dvorac Luja XIV. Individualni odlazak na doček Nove 2015. godine. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

3.dan  01.01.2015. četvrtak PARIZ – DIZNILEND – PARIZ 
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do čuvenog zabavnog parkaDiznilend – nezaboravni provod u zemlji mašte i crtanog filma. Noćenje.

4.dan  02.01.2015. petak  PARIZ – LUVR – PARIZ
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost poludnevnog fakultativnog izleta u Luvr – jedan od najpoznatijih muzeja na svetu.  Noćenje.

5.dan 03.01.2015.  subota  PARIZ – BEOGRAD
Doručak. Napuštanjehotela. Slobodno vreme do transfera. Transfer na aerodrom; polazak aviona za Beograd u 20:35h (JU 315). Dolazak u Beograd u 22:55h. Kraj programa.

NAPOMENA: 
Sve prijave i uplate za fakultatitvne izlete se vrše u agenciji pre polaska na put.

CENA po osobi u € :

Paket aranžman / avionski prevoz, smeštaj i obilasci
Termin putovanja Hotel Redovna cena
29.12.2014. – 02.01.2015. Ibis La Defense 3* 449 €
30.12.2014. – 03.01.2015. 449 €

 Hotel Ibis La Defense 3*- www.ibishotel.com 

Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji, u oblasti Le Defense, na oko 10 minuta vožnje metroom do Ajfelove kule. Hotel poseduje restoran, bar, konferencijske sale i parking. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), klima uređaj i internet. Doručak – kontinentalni švedski sto.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

  • Povratni avionski prevoz na relaciji Beograd-Pariz-Beograd sa kompanijom Air Serbia
  • Smeštaj u hotelu sa 3* na bazi 4 noćenja sa doručkom u dvokrevetnim sobama
  • Panoramsko razgledanje grada
  • Transfere na relacijama aerodrom-hotel-aerodrom u Parizu prema programu
  • Troškove organizacije putovanja
  • Usluge licenciranog vodiča

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

  • troškove avionskih taksi – oko 153 € (avionske takse se plaćaju  u agenciji prilikom rezervacije i podložne su promenama)
  • individualno zdravstveno osiguranje
  • ulaznice i fakultativne izlete

DOPLATA ZA 1/1 SOBU:  170 €
POPUSTI:

  • Deca od 0 – 2 godine u pratnji dve punoplatežne osobe (nemaju sedište u avionu, nemaju ležaj u hotelu) plaćaju aerodromske takse u iznosu od 25€

NAPOMENA: Ne postoji mogućnost 1/2+1 soba.

NAPOMENE U VEZI FAKULATATIVNIH IZLETA:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti (MINIMUM ZA REALIZACIJU IZLETA JE 15 PLATIVIH PUTNIKA). Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama):
VERSAJ – Poludnevni fakultativni izlet za Versaj i obilazak dvorca Luja XIV. Obilaze se: Veliki kraljevski apartman, Kraljičini apartmani i “Dvorana ogledala”. Šetnja prelepim vrtovima, delo arhitekte Le Notra, sa mnogobrojnim fontanama, skulpturama, alejama i šumarcima raznovrsnih oblika. Povratak u Pariz. (Prevoz vozom ili metroom)    Cena izleta ( sa ulaznicom) : 50 €
MOULIN ROUGE / CRAZY HORSE  – Individualni odlazak na predstavu u neki od čuvenih pariskih kabarea. Cena: 90 € – 135 € Važna napomena: Crazy Horse je samo za odrasle osobe.
KRSTARENJE SENOM  – 15 € odrasli / 10 € deca (odlazak gradskim prevozom)
DIZNILEND (sa ulaznicom za zabavni park) – 60 € odrasli / 50 € deca + organizovani prevoz do Diznilenda (povratni) – 30 €
LUVR – Poludnevna fakultativna poseta jednom od najstarijih i najbogatijih muzeju na svetu. Obilaze se  Da Vinčijeva “Mona Liza”, Velika galerija sa delima italijanskim majstora, galerija „Mediči“ sa Rubensovim remek-delima, sala francuskih majstora , “Miloska Venera”…Kratka šetnja vrtom obližnje Kraljevske palate (Palais Royal), sagrađene po nalogu kardinala Rišeljea, poklonjene potom kralju, u kojoj se danas nalazi sedište Državnog saveta Francuske. (Prevoz metroom)   Cena izleta (sa ulaznicom) : 40 € odrasli / 25 € deca

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA: 

Cene prevoza i smeštaja su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po prodajnom kursu Intesa banke na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje: gotovinski i čekovima građana sa odloženim plaćanjem

V A Ž N A    N A P O M E N A:

Vreme poletanja aviona određuje avio kompanija. Vremena poletanja i sletanja aviona su data po lokalnim vremenima.
Postoji mogućnost jutarnjih ili večernjih letova i da se u tom slučaju ne stigne na predviđeni obrok. To ne može biti predmet žalbe putnika, jer je činjenično stanje nastupilo usled objektivnih okolnosti na koje organizator putovanja nije mogao da utiče.
Postoji mogućnost da se dobije hladni obrok ili lanč paket (zavisi da li smeštajni objekat ima tu mogućnost).

 

Uz ovaj aranžman i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja agencije Belvi Travel.

AGENCIJA DISCOVERY HOLIDAYS – TADDY DOO SE POJAVLJUJE U SVOJSTVU POSREDNIKA

ZA VIŠE INFORMACIJA I REZERVACIJE:

011/33 74 301

Discovery Holidays

Beograd, Makedonska 30

www.discoveryholidays.rs

Comments are closed.