STOKHOLM

STOKHOLM

AVIONOM 3 noćenja – 4 DANA sa svim taksama

od 259 €

Stockholm se nalazi na istočnoj obali Švedske na ušću Norrström koji ističe iz Jezera Mälaren u Baltičko more. Poznat je po svojoj lepoti. Grad je podignut na mestu od velike strateške važnosti tokom srednjeg veka kada je štitio ulaz u sistem jezera koja se nalaze u unutrašnjosti zemlje. Stockholm je jedan od najbrže rastućih gradova u Evropi. Zbog ovoga Stockholm koristi slogan “The Capital of Scandinavia”.

 

Program putovanja:

1. dan  –  / BEOGRAD- STOCKHOLM /

Let od Beograda do Stokholma, sa presedanjem, uz što kraće zadržavanje. Individualni transfer do hotela. Noćenje.

2. dan – 5. dan / STOCKHOLM /

Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.

5. (6.) dan –  / STOCKHOLM –  BEOGRAD/

(Doručak), Napuštanje hotela u jutarnjim časovima. Slobodno vreme. Individualni transfer do aerodroma.

KRAJ PROGRAMA

 DECEMBAR 2017 – MART 2018

Hostel Tip sobe Cena po osobi
Connect Stockholm hotel 3* 1/2 od 259
Rygerfjord Hostel Hotel 2* 1/2 od 280
Connect hotel City 3* 1/2 od 330

SMEŠTAJ

  1. Connect Stockholm hotel 3*  http://connecthotels.se/en/
  2. Rygerfjord Hostel Hotel 2* http://rygerfjord.se/
  3. Connect hotel City 3* http://connecthotels.se/en/city/

Smeštaj u hotelima/hostelima svih kategorija, koji se nalazi u centru ili širem centru Stokholma, po izboru klijenta. Ponuda je navedena kao predlog.

VAŽNE NAPOMENE ZA PUTOVANJE

Putovanje je individualno i broj putnika nije uslov za realizaciju programa. Termin i dužina boravka dati u ponudi su predlozi i mogu se modifikovati prema željama, potrebama i mogućnostima putnika U ponudi agencije su hoteli svih kategorija i na različitim lokacijama, te se na zahtev putnika može proširiti lista predloženih hotela, što može uticati na cenu.  Avio karte se nalaze u slobodnoj prodaji, nije izvršena ni jedna rezervacija te je predlog putovanja pravljen prema trenutnoj raspoloživosti. U trenutku rezervacije može doći do modifikacije cene u skladu sa trenutnom raspoloživošću klasa na letu. Popusti i doplate za decu do 12 godina ili dodatne odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi se rade na upit. Postoji mogućnost smeštaja u jednokrevetnim ili trokrevetnim sobama uz blagovremeni upit.

Agencija Discovery Holidays preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje informišu o opštim viznim uslovima zemlje koja se posećuje kod nadležnog organa MUP-a, I da pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.

Agencija Discovery Holidays preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.

Organizator: DISCOVERY HOLIDAYS licenca OTP 15/2014 

Za kompletnu ponudu Vas pozivamo da kontaktirate agenciju na broj telefona: +381 (0)11 409 54 56
ili email adresu: 
office@discoveryholidays.rs

Comments are closed.